fredag 18 maj 2007

Amanda..

Amandas blogg

Livet är en extremsport.
Och det ska ju inte vara lätt. Det säger folk hela tiden. Att det inte ska vara lätt. Det är en förkastlig inställning. Varför i hela världen ska det inte vara lätt?


Håller verkligen med dig.. Vem fan har sagt att det inte ska vara lätt..
Är ju bara idiotiskt att göra det svårare än vad det kan vara..

Lite saker..

Vill börja med att säga att jag tycker att det är så himla synd att smågrabbar inte kan vara trevliga när dom handlar. Dom verkar så jävla asociala.. Dom säger inte ett ord när man tar deras varor, dom lägger i pengar, ALLTID ENKRONOR!! Spelar ingen roll hur mycket det går på.. Sen när jag; son vanligt, frågar efter kvitto hr man ett kort "ne" och sen går dom iväg med byxorna ner till fotknölarna och huvudet rakt ner i golvet.
Förstår inte varför, ska det vara så svårt att vara trevlig och artig??
Vissa ungar är trevliga och roliga, även fast jag vet att vissa av dom snattar så är dom ändå trevliga när dom betalar..

Ser nu att bloggen sparar det jag skriver automatiskt, det är fan hett! Älskar den nya tekniken AJAX =).. Den skickar kod fram och tillbaka utan att webbläsaren måste uppdatera sidan, kanonsmidigt ju =)..

Nu är det mindre än två veckor innan jag och Emma drar till Tunisen.. Tiden går verkliegn fort.. Hoppas att allt går bra där och att engelskan inte fuckar upp sig som den brukar.. Måste köpa ett lexikon, får inte glömma de!

På jobbet fungerar det också bra.. Är tvungen att jobba mycket snabbare nu än vad jag är van att göra. Det är en helveten massa chark som måste upp, och är det inte de så finns det alltid mycket saker att göra.. Speciellt nu är det är så mycket kunder.. Vädret styr väldigt mycket måste jag säga.. En helg med dåligt väder är dötrist men är det soligt och varmt ökar vi skitmycket, det tycker chefen om =)
Blir roligare att jobba då också, ingen dötid då man måste gå runt och fronta, nästan de värsta som finns.

Kom och tänka på det där att den sparar de ja skriver. Jag är en sån som med jämna mellanrum kopierar allt jag skriver ifann webbläsaren skulle hänga sig.. Orkar inte skriva om allt en gång till. Nu slipper jag det, mycket skönt.. Var iofs tvungen att göra det nu bara för att jag tänkte på de ;)

Festen i fredags, måste bara skryta lite, men min skiva räddade allt.. Stoffes musik är bara skit.. Går varken att sjunga eller dansa till. Min skriva var bäst helt klart!
Det blir ingen fest utan Magnus Uggla =)..
Sen finns det vissa låtar som också måste finnas.. Summer of 69 med Brucan är en sån låt.. Alla kan den och det blir ett otroligt härligt drag!

Fick fakutan på bilen nu.. 1667kr.. Alltid lika kul att betala den..
Sen fck jag fakturan från mitt webbhotell Loopia också, på runt 1000 bagis..
Tror jag ska säga upp det och byta till något billigare.
Loopia är sveriges bästa hotell men det är väldigt dyrt och så mycket pengar tycker ja de är onödigt att slänga ut på en sida som ja, tyvärr, inte lägger ner så mycket tid på.

Jag har skrivit detta inlägg långsamt........................ Eftersom att det finns vissa personer som inte kan läsa så fort ;)

Visst är den bra?? Haha!!

So long frends!

tisdag 15 maj 2007

Min lediga dag

Idag är jag ledig från jobbet. Skönt!
Blir en lätt vecka det här, ledig i helgen också..

Gick upp 6.15 och fixade allt och åt frukost.. Sen åkte jag och Emma till Kungens Kurva och lämnade in min bil på service.
Ville att dom skulle fixa taklampan och glappet i handtaget på dörren.. Nu är de grejjat..
Ville också att dom skulle få bort bruset i högtalarna men det kunde dom inte, dom hittade inte något fel.. Mongon!

Vi tog bara en bil in så Emma och jag gick från verkstaden till Heron City och gick omkring är klocan 8.30.. Det vara bara Willys som hade öppet så det var där vi gick in sen och köpte en dricka..

Efter det gick vi mot IKEA men där var det inte öppet.. Då gick vi vidare mot City Gross och väntade på att alla affärer skulle öppna, kl. 10..
Emma hittade ett par jeans som hon köpte.. jippie!!! Skitsobbigt att handla byxor med henne.. Hon har en mongo kropp så inget passar :P

Nu har jag rätt ont i mina knän så jag ska bara vila =D
Emma ska iväg och jobba, stackarn!

måndag 14 maj 2007

Födelsedag

Nu är man 21 år.. En rätt tråkig ålder tyckte jag förut men sen sa min kära syster att man bara behöver bara 21 för att så åka på kryssning..
Visserligen sön-tors barmen ändå..
Men de är de enda :(

I fredags var det kalas, tack alla för att ni kunde komma! De va verligen jättetrevligt. Hoppas att ni hade kul och kommer ihåg något =).
Jag drack faktiskt Whisky för första gången.. Tycker fortfarande att det smakar skit :P
Fick en bok om whisky faktiskt.. Ska försöka ta mig genom den =) Tack David!