torsdag 14 februari 2008

Nu jävlar..

Sitter och kollar på efterlyst just nu..
Mår så jävla piss av att det är så jävla mycket våld i Stockholm.
Det värsta är de oprovocerad misshandel.. Hur jävla sjuk i huvet är man om man hoppar på en person som bara frågar efter vägen till ett uteställe.. Inte nog med dom sparkar han till han ligger medvetslös.. Efter några meter vänder dom jävlarna tillbaka och sparkar dom han i ansiktet upprepande gånger till käken går av och näsan krossas på flera ställen och inte ans hans förädrar känner igen honom när dom kommer till sjukan där han ligger och väntar på operation!!

Värför kan man inte låta fler poliser eller varför inte väktare patrullera runt om i hela stockholm.. i bil, gående och med hundar.. jag skulle gärna betala någon procent mer i skatt om jag visste att dom gick direkt till polisen.. Eller till att samhället blev tryggare i övrigt!!
Jag tror att många tänker som jag! Jag hoppas verkligen det!

Att ingripa i en misshandel är det ingen som vill.. Nu har det hänt flera gånger att personen som ingripar och blir misshandlad eller dödad!
En polis eller väktare är beväpnad, ofta går man inte emot en sån..

Det värsta är att man inte får göra det man känner som polis.. Jag tror inte det i alla fall.
Jag tänkte om man är som jag vill bli, ordningspolis ute i Nacka/Värmdö.. Till en början i alla fall.
Jag vill att alla ska känna sig trygga m.m. så känner jag för att åka ut en sväng till Gustavsberg eller Ingarö så lär jag inte få göra det lite spontant.
Åka och kolla hur läget är och lära känna ungdomarna som hänger i Gurra, typ..
Jag tror faktiskt att det skulle sprida ett lugn!

FLER POLISER ÅT FOLKET!!!!

onsdag 13 februari 2008